En dan niet zomaar een fotoboek, maar een hobbyboek over zijn grote passie, een familieboek met al jullie leukste familiekiekjes, een receptenboek met zijn favoriete gerechten of een herinneringenboek waarin je alle foto’s en mooie momenten met je vader verzamelt van vroeger tot nu. Een mooie en originele manier om je vader te laten weten hoeveel hij voor je betekent!

Fotoboek voor Vaderdag

Onze fotoboeksoftware biedt je oneindig veel mogelijkheden om eenvoudig het perfecte boek voor je vader te maken. Zo kun je kiezen voor diverse formaten, van klein tot groot, en je vindt er heel veel leuke achtergronden, cliparts en passe-partouts waarmee je het  fotoboek compleet maakt. Laat je inspireren door onze voorbeeldspreads!

1. Waar houdt je vader van? Is hij gek van modelvliegtuigjes, tuinieren of vissen? Verzamel herinneringen, informatie, foto’s, plaatjes en ander materiaal (dat je kunt fotograferen of inscannen) en breng alles samen in zijn eigen hobbyboek.

Vaderdag Hobbyboek

2. Is jouw vader een echt familiemens? Dan zal hij vast en zeker blij zijn met een handzaam fotoboekje vol familiefoto’s. Zo zijn jullie altijd bij hem en kan hij jullie vol trots aan iedereen laten zien. Maak een eigen familieboek.

Vaderdag Familieboek

3. Is je vader niet zo handig in de keuken, maar houdt hij veel van lekker eten? Geef hem zijn eigen, persoonlijke receptenboek vol gerechten die hij zo lekker vindt. Handig als hij die ook zelf klaar kan maken, toch? 😉 In dit geval hebben we gekozen voor een mooie Japanse achtergrond uit de categorie ‘Landen’.

Vaderdag Receptenboek

4. Verzamel zoveel mogelijk foto’s van vroeger en nu voor in je herinneringenboek. Voeg af en toe leuke anekdotes toe of kies ervoor om meer aandacht te besteden aan het verhaal. Door middel van tekstblokken kun je zoveel tekst toevoegen als je wilt.

Vaderdag Herinneringenboek

Zoals je ziet lopen de onderwerpen door elkaar heen. Zo hoort bijvoorbeeld de hobby vissen ook bij jouw herinneringen als kind, en omdat je zoon nu zoveel schik heeft in vissen met opa zijn dat tevens dierbare familiefoto’s. Je kunt daarom ook gewoon een leuke mix maken van herinneringen, zijn hobby en zijn favoriete recept(en) en die bundelen in één fotoboek. Voor je vader een prachtig boek om altijd te bewaren!