Als marketing manager houdt Igwe (34) zich, samen met het marketing team, bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van leuke campagnes. Denk aan het geven van inspiratie rondom het vastleggen van de meest waardevolle momenten en aan manieren om nieuwe klanten onze producten en diensten te leren kennen en te ontdekken. Inmiddels werkt Igwe vier jaar bij CEWE en wij zijn heel benieuwd naar zijn favoriete fotoproduct!

De favoriet van Igwe

Wat is je favoriete fotoproduct?
“Ik heb eigenlijk twee favoriete fotoproducten. Eén daarvan is het CEWE FOTOBOEK. Dat was al een favoriet voordat ik bij CEWE werkte. Wel kies ik de laatste jaren altijd voor het fotoboek Large liggend op fotopapier. Vanwege de speciale binding heeft dit fotoboek geen vouw in het midden, waardoor je een extra speciale foto over twee pagina’s kunt verdelen. Ideaal ook voor panoramafoto’s. Mijn andere favoriete product is een foto op aluminium of aludibond. Door de afdrukkwaliteit is het resultaat veel scherper en de kleurechtheid hoger dan bijvoorbeeld een foto op canvas.”

Maak je veel foto’s?
“Jazeker, in mijn vrije tijd doe ik veel aan landschaps-, architectuur en nachtfotografie. Het is vaak vroeg opstaan, maar niets is mooier dan een zonsopgang of een heldere sterrenhemel kunnen vastleggen. En als vader van twee kinderen maak ik veel foto’s van hun ontwikkeling, zoals de eerste hapjes en stapjes en aan alle vakanties en uitjes die we samen doen.”

Hoe belangrijk zijn foto’s voor jou?
“Eigenlijk best belangrijk! Het is een mooie en makkelijke manier om bijzondere momenten vast te leggen. Alle emoties die bij deze momenten komen kijken kun je opnieuw herbeleven door het bekijken van de foto’s. En met alle digitale innovaties, van smartphones tot betaalbare harde schijven, is het ook heel makkelijk om veel foto’s te maken en te bewaren.”

Hoe vaak bestel je een product?
“We maken elk jaar een fotoboek met alle foto’s van de kinderen. Leuk voor papa en mama, maar onze oudste, die nu bijna 3 jaar is, vindt het zelf ook erg leuk om alle foto’s te zien. Dat is trouwens ook een voordeel van het fotoboek Large liggen met fotopapier; het bladert zo fijn. Verder proberen we na elke vakantie een fotoboek te maken. Soms blijft dit even liggen, maar dan maken we gewoon in één keer alle fotoboeken van de vakanties en de jaarboeken van de kinderen.”

De favoriet van Igwe

Geef je ook weleens een fotoboek of wanddecoratie cadeau?
“Ja, de fotoboeken met alle foto’s van de kinderen geven we als cadeau aan beide opa’s en oma’s. De reacties zijn erg leuk, het is een mooie manier om beide grootouders te kunnen laten meegenieten van alle bijzondere momenten.”

Van welke collega zou jij het favoriete fotoproduct willen weten?
“Van mijn Belgische collega Andre Cattaruzza. Net als ik heeft Andre ook kinderen en het lijkt me leuk te zien wat zijn favoriete producten zijn.”