De CEWE Photoworld App is een handige en eenvoudige tool om je fotoboeken en andere producten zoals ansichtkaarten te bestellen via je smartphone of tablet. Sinds kort is er een nieuwe versie van de app beschikbaar, de 3.2.0 iOS voor Apple-gebruikers. We zetten de nieuwigheden even op een rijtje.

CEWE app

 

Makkelijk betalen 

Onze gebruikers zaten er al een tijdje op te wachten en eindelijk is het zover: voortaan kan je heel makkelijk betalen met Ideal. De ideale manier om je bestelling via de app snel, makkelijk en betrouwbaar te betalen.

Bestel je canvas of poster via de app

Maar dat is niet de enige verandering in de nieuwe versie van de CEWE Photoworld app. Ook het productassortiment dat je via de app kunt bestellen, is uitgebreid. Nu kan je met de app ook een canvas en een Premium Poster bestellen, vanzelfsprekend met onze 100% tevredenheidsgarantie. Je krijgt ook nog meer ruimte voor foto’s en creativiteit in je CEWE FOTOBOEK, want nu kan je tot maximaal 178 pagina’s gaan.

Ook de productpagina’s werden uitgebreid en bevatten voortaan nog meer informatie. Tot slot werden er enkele kleine bugfixes doorgevoerd en werden verschillende functies geoptimaliseerd. Zo beleef je nog meer plezier aan je foto’s, waar en wanneer je maar wil!

Heb je de CEWE Photoworld App nog niet gedownload? Doe dat dan nu en ontdek hoe eenvoudig het werkt!