Vraag je je weleens af hoe anderen toch zulke mooie fotoboeken maken? Grote kans dat zij één of meer van onze webworkshops hebben gevolgd. Hier leer je namelijk hoe je jouw foto’s op een mooie en creatieve manier presenteert. En dat helemaal gratis. Benieuwd wat deelnemers eigenlijk van onze webworkshops vinden? Wij vroegen hen om feedback. En eerlijk is eerlijk, we zijn best een beetje trots op alle leuke reacties die we ontvingen!

CEWE webworkshopsRiek de Koning: “De webworkshops gegeven door Marius zijn grandioos. Het is geweldig wat je in dat ene uurtje leert. Meteen uitproberen wat je hebt geleerd om er zo handigheid in te krijgen, werkt het beste, maar anders krijg je na 14 dagen gewoon weer een herkansing. Sinds januari doe ik regelmatig mee en mijn vrienden heb ik ook al enthousiast gekregen. Ik ga zeker door, want hoewel ik al diverse fotoboeken heb gemaakt, merk ik dat er nog heel wat te verfraaien valt. Ik heb nu al zin in de volgende vakantie: nieuwe foto’s, nieuwe boeken.”

Wim Roovers: “Met veel plezier heb ik ondertussen zo’n 30 workshops gevolgd. Nog altijd doe ik regelmatig mee om toch steeds weer iets nieuws te leren voor een volgend album. Marius geeft met veel enthousiasme een prettige en duidelijke uitleg, hij leert je omgaan met de mogelijkheden van het programma en hij zet je aan tot experimenteren. En mocht je na de les nog vragen hebben, een mailtje naar Marius is goed voor een snel antwoord. Voor iedereen die gebruik maakt van de CEWE software zou ik zeggen dat het volgen van een webworkshop een must is.”

Wim Suselbeek: “Ik vind de webworkshops geweldig. Ik heb hier veel van geleerd. Vooral de tips en trucs die je leert bij deel 2 en 3 vergroten de levendigheid van je album enorm. Ik ga mij zeker vaker inschrijven om nieuwe inspiratie op te doen, vooral als ik weer een nieuw album ga maken.”

Denise Rommes: “Iedereen die begint met fotoboeken maken, zou ik zeker aanraden om de webworkshops te volgen. Zelf probeer ik maandelijks mee te doen en ik leer altijd wel iets nieuws. Ik heb vooral geleerd om op een creatievere manier fotoboeken te maken en om vooral de foto goed tot zijn recht te laten komen. Achtergronden en cliparts zijn heel leuk, maar de foto’s staan voorop. Om te oefenen heb ik een speciaal fotoboek aangemaakt. Daarin probeer ik alles uit wat in de workshops aan bod komt.”

Fin Ceusters: “Als ik de fotoboeken bekijk die ik heb gemaakt, zie ik duidelijk dat ik heel veel heb bijgeleerd tijdens de webworkshops. Ik vind het dan ook fantastisch om mee te doen. Het is leuk en je doet elke keer wel weer nieuwe ideeën op.”

Jeanne Zonneveld: “Ik heb de webworkshops al aan verschillende mensen aangeraden, zelfs aan wildvreemden waarmee we tijdens een vaartocht aan tafel zaten. Bij andere fotoboekaanbieders wordt een standaard verhaaltje afgedraaid met steeds dezelfde foto’s en er is weinig gelegenheid tot vragen stellen. Bij CEWE zijn de workshops steeds anders, je krijgt antwoord op al je vragen en de software bevat heel veel cliparts, kaders en achtergronden, en daarmee dus heel veel  mogelijkheden. Reden genoeg om mijn albums bij CEWE te maken!”

Wil jij ook graag leren om mooiere fotoboeken maken en inspiratie opdoen? En dat gewoon vanuit je eigen luie stoel? Ga naar onze website en schrijf je in voor een gratis CEWE webworkshop. Hopelijk tot ziens! 🙂